icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Samen energie inkopen levert voordeel op|

Doe mee met ons Energiecollectief!

Energiecollectief icon
Koopadvies

Hypotheek kiezen: waar let je op?

Een hypotheek is een complex financieel product, waar specifieke voorwaarden aan verbonden zijn. Kies de situatie die voor jou van toepassing is, zodat je weet waarop je moet letten bij het af- of oversluiten van je hypotheek.

Jan Klinckenberg

Expert Geld & Verzekering


1
Starter op de woningmarkt

Als starter komt er veel op je af bij het kopen van je eerste huis. Als je een huis koopt, krijg je te maken met allerlei kosten. Denk bijvoorbeeld aan notaris-, makelaars- en taxatiekosten. Kun je gebruikmaken van een starterslening? Hoeveel kun je maximaal lenen? En hoe zit het met een bankgarantie?

Lees meer over een eerste huis kopen.

Koopadvies_channel1_1200x800

2
Doorstromen naar een andere koopwoning

Je wilt verhuizen naar een ander koophuis. Daar komt veel bij kijken. Je moet je huidige huis verkopen; misschien heb je dan een overbruggingskrediet nodig. En hoe zit het met het omzetten van je huidige hypotheek? We leggen je uit waar je aan moet denken.

Lees meer over het doorstromen naar een andere koopwoning.

 

 

 

 

 

3
Besparen op je huidige hypotheek

Als je (voorlopig) niet verhuist maar wel wilt besparen op je hypotheeklasten, dan zijn er manieren om de kosten van je huidige hypotheek te verlagen. Denk bijvoorbeeld aan extra aflossen of het oversluiten naar een goedkopere bank.

Lees meer over besparen op je huidige hypotheek.

Koopadvies_channel3_1200x800
Community

Hulp nodig of vragen over een product?

Wil je meer weten over een product? Nieuwsgierig wat de ervaringen zijn van anderen? Stel je vraag op de Community of deel zelf je kennis en ervaring.


P.E.M. Kruit huis kopen van woningbouw vereniging 8 maart 2017