icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Bellen van Ziggo naar Ziggo niet meer gratis

Nieuws
|
Vanaf 1 april 2014 gaat Ziggo haar tarieven wijzigen. Hierdoor is bellen als Ziggo-klant naar een ander Ziggo-nummer niet meer gratis. De bundels om telefonie uit te breiden gaan ook op de schop.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 12 februari 2014

Nu kun je met het abonnement Telefonie Z1 nog gratis bellen naar andere Ziggo-nummers. Vanaf 1 april gaat dat niet meer en rekent Ziggo een starttarief (€0,09) plus een gesprekstarief van €0,09 per minuut. 

VolopBellen Avond/Weekend verdwijnt

De bundel VolopBellen Avond/Weekend (€6,95 per maand) zal verdwijnen vanaf 1 april. Mensen die dit abonnement nu hebben en voor 1 april afsluiten kunnen er na 1 april nog steeds gebruik van maken. De tarieven wijzigen echter ook voor dit abonnement waardoor bellen naar andere Ziggo-abonnees vanaf 1 april niet meer gratis is.

Onbeperkt bellen naar 15 landen is niet meer 

De bundel VolopBellen Altijd wordt de belangrijkste en enige bundel van Ziggo (9,95 per maand). Met de bundel kan nu nog onbeperkt gebeld worden naar vaste telefoonnummers in 15 verschillende landen naast Nederland. Vanaf 1 april kan dat niet meer en rekent Ziggo ook een starttarief (€0,09) en een gesprekstarief (€0,09 per minuut).

In plaats daarvan kan er vanaf 1 april met de vernieuwde bundel onbeperkt gebeld worden naar alle Nederlandse vaste en mobiele telefoonnummers. Nu geldt het onbeperkt bellen alleen nog maar voor alle vaste telefoonnummers in Nederland.

Waarom een wijziging?

Ziggo geeft aan dat klanten graag naar alle soorten nummers bellen voor een vast bedrag per maand, dus ook naar mobiele nummers. En niet alleen naar Ziggo klanten. Klanten kozen de laatste jaren massaal voor de VolopBellen bundel, aldus Ziggo.  

Je mag opzeggen 

Ziggo stuurt uiterlijk 1 maart een brief of e-mail over de aangepaste tarieven met daarin de informatie die van toepassing is op je persoonlijke situatie.

De veranderingen die Ziggo doorvoert geven je het recht kosteloos op te zeggen  per 31 maart 2014. Je kunt ook een andere abonnementsvorm bij Ziggo kiezen of overstappen naar een andere provider.

Wat zijn de precieze tariefwijzigingen?

Bekijk hier het overzicht van de tariefwijzigingen die vanaf 1 april 2014 ingaan. 

Prestaties Ziggo

Sinds 2009 houden wij de prestaties van internetproviders en tv-aanbieders scherp in de gaten. Bijna 10.000 panelleden geven maandelijks hun ervaringen door. Wil je weten hoe Ziggo op dit moment scoort in onze ProviderMonitor? Bekijk de testresultaten van deze provider.

Vragen?

Heb je vragen? Stel je vraag via Vraag en antwoord.

Bron:Ziggo

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.