icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Consumenten die advies willen over overstappen van internet- en/of digitale tv-aanbieder

Nieuws
|
Wil je al een tijdje overstappen van internetprovider omdat de snelheid zo tegenvalt? Maar kom je daar zelf niet aan toe? Of denk je dat je tv-abonnement goedkoper kan, omdat je toch niet alle zenders bekijkt? Geef je dan op!

Gepubliceerd op: 28 januari 2014

Vrouw achter laptop

Voor een artikel in de Digitaalgids van mei 2014 zijn we op zoek naar een aantal mensen die een concreet advies voor overstap willen. Op basis van je huidige abonnement zoeken wij een pakket uit dat bij je past. Je bent uiteraard niet verplicht om over te stappen. We willen wel graag bij de publicatie, je naam en foto plaatsen.

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mail met je gegevens (naam, adres + postcode, huidige abonnement en provider) naar silviasmit@consumentenbond.nl. Ik neem dan contact met je op.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.