icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste alles-in-1-provider

Elke maand delen ruim 7500 consumenten hun ervaringen met alles-in-1-providers in onze Providermonitor. Welke aanbieder is in het eerste kwartaal van 2022 Beste uit de Test?
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Bijgewerkt op: 24 april 2022

Alles-in-1_Beste

Beste uit de Test

KPN Glasvezel staat in het eerste kwartaal weer op de eerste plek. Daarmee is KPN Glasvezel voor de tweede keer op rij Beste uit de Test. De provider krijgt dit oordeel voor internet, tv en telefonie op het glasvezelnetwerk. De score gaat niet over de aanleg en uitvoering van het glasvezelnetwerk zelf. 

Slechts 9% van de KPN Glasvezel-klanten had in het eerste kwartaal van 2022 last van internetstoringen. Beter dan het gemiddelde van alle providers samen. Klanten zijn ook zeer tevreden over hun internetverbinding. Ze waarderen de kwaliteit van internet met een 8,2.

Ook over televisie zijn de klanten van KPN te spreken. Ze waarderen het tv-signaal gemiddeld met een 7,9. Het helpt dat er weinig storingen waren. Slechts 12% van de klanten gaf aan er last van te hebben. Verder krijgt KPN een fraaie 8,7 als algemene waardering door haar klanten.

Alle testresultaten

Wat zegt ons panel over jouw alles-in-1-provider? Bekijk de testresultaten per aanbieder.

Dit zegt ons panel over:

Vergelijken en overstappen

Met onze Vergelijker kun je providers vergelijken. Zo kies je het beste abonnement. De resultaten van het Providermonitor-onderzoek vind je daar ook in terug.

Wij werken samen met RISK. RISK werkt onafhankelijk van de providers en helpt als je wilt overstappen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan de veelgestelde vragen over de vergelijker.

Hoe wij testen

Elk kwartaal verversen we de resultaten van de Providermonitor. De resultaten van het 2e kwartaal van 2022 publiceren we eind juli 2022. Lees hoe de Providermonitor werkt.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.