icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Eredivisie Live in HD bij Interactieve TV van KPN

Nieuws
|
Voor televisiekijkers met Interactieve TV van KPN is er sinds kort Eredivisie Live in HD-kwaliteit.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 26 januari 2011

Naast Eredivisie en Champions League-wedstrijden kunnen voetballiefhebbers er ook terecht voor samenvattingen, voor- en nabeschouwingen, en hoogtepunten van wedstrijden. Met Eredivisie Live Gemist kun je wedstrijden tot 10 dagen op een later tijdstip nog eens terugzien.

Eredivisie live kost €15 per maand, voor Interactieve TV betaal je €10. Om gebruik te maken van Interactieve Tv is een internetabonnement van KPN nodig (vanaf 25 per maand). Voor Eredivisie Live in HD heb je een HD-televisie nodig, de digitale ontvanger van KPN is al geschikt voor HD-tv.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.