icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Google helpt filteren

Nieuws
|
Gebruikers van de Google-zoekmachine kunnen binnenkort zelf websites uit de zoekresultaten filteren. Zij moeten wel een Google-account hebben en zijn ingelogd.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 29 maart 2011

In dat geval staat bij hen onder de zoekresultaten een optie een of meerdere zoekresultaten te weren. Het filter kan verder worden verfijnd via een instellingenpagina. Google geeft telkens een melding als het een website blokkeert volgens de ingestelde filters. Om gebruik te maken van de blokkering moet de gebruiker minimaal beschikken over internetbrowser Chrome 9, Firefox 3.5 of Internet Explorer 8.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.