icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

HBO op tv en tablet bij Ziggo

Nieuws
|
Ziggo heeft sinds 9 februari voor digitale tvabonnees een Extra Zenderpakket: HBO. Het bestaat uit drie kanalen met series, -films en -documentaires. HBO is een groot Amerikaans tvnetwerk met veel eigen producties.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 10 februari 2012

The Sopranos is een bekende productie van HBO; de tvserie behoort tot een van de meest gelauwerde. Maar HBO maakt ook documentaires en produceert (mee aan) films.

De HBO-zenders behoren niet tot het standaard tvpakket van Ziggo: er dient een extra HBO-abonnement van €15 per maand bij Ziggo te worden afgesloten. De HBO-programma's en -films kunnen hierna live en zonder reclame bekeken worden op de Ziggo-kanalen 111, 112, 113 in 'HD' en in standaard kwaliteit. Alle programma's en films zijn Nederlands ondertiteld.

Als de abonnee over een interactieve HD-ontvanger beschikt, kan hij de HBO-programma's op de tv bekijken wanneer het hem uitkomt.

On demand kijken lukt (alle) HBO-abonnees ook met een tablet of smartphone via een app (HBO Go), of vanaf februari via de Ziggosite, met de laptop of pc.

Bijzonder is dat je interactief maar met één type apparaat (platform) tegelijk kunt tvkijken, dus met twee iPads tegelijk kijken is niet mogelijk, wel met tegelijk een smartphone en een tablet (en eventueel ook een laptop). Meer informatie staat op hbogo.nl.

Ziggo belooft 'de nieuwste series, te zien in dezelfde week als in Amerika'. Maar ook de 'betere' films. De actuele programmering (en verdere informatie) staat toegelicht op de website van Ziggo.

Bron:www.ziggo.nl/hbo

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.