icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Horizon mediabox weer standaard in alles-in-een pakketten UPC

Nieuws
|
Afgelopen dinsdag vernieuwde UPC de abonnementen. De Horizon-mediabox - die tot dusver voor veel problemen heeft gezorgd - wordt nu de standaard bij de Alles-in-1 Power en Extra Power abonnementen.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 4 april 2014

Logo UPC

Per 1 april heeft UPC de tarieven en de invulling van verschillende abonnementen vernieuwd. Er zijn nog steeds drie alles-in-1 pakketten: Basis, Power en Extra Power. Bij de Power en Extra power abonnementen krijgen nieuwe klanten nu standaard de Horizon-mediabox om televisie te kijken.

De Horizon mediabox heeft sinds de introductie in september 2012 voor veel problemen gezorgd. Vorige maand nog concludeerde ons vaste UPC Horizon-panel dat de box nog steeds vaak vastloopt en nog altijd traag werkt. Eerder was dit reden voor UPC om de Horizon-box niet meer standaard aan te bieden. Tot voor kort kreeg men de 'oude' mediabox met opnamefunctie bij een nieuw abonnement. De Horizon was tegen meerprijs ook te krijgen. 

Dat is nu veranderd: UPC heeft inmiddels weer genoeg vertrouwen in de Horizon-box om hem standaard aan te bieden in twee Alles-in-1 pakketten. Ook nieuwe klanten met alleen een televisieabonnement die willen opnemen, krijgen de Horizon-box.

In gesprek met de Consumentenbond heeft UPC aangegeven dat het voor klanten die ontevreden zijn over de Horizon-box nog steeds mogelijk is om de oude mediabox met opnamefunctie te krijgen. Dit staat echter op de website van UPC nergens duidelijk vermeld. Om te wisselen van mediabox moet de klant telefonisch contact opnemen met UPC. De prijs van het abonnement met de oude box is gelijk aan het abonnement met Horizon-box.

Hoe tevreden ben jij met de Horizon mediabox? Laat het weten via onze vragenlijst.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.