icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Humax decoders interactief

Nieuws
|
Sinds september 2011 zit interactieve televisie in het basispakket van Ziggo. Je kunt nu zonder extra abonnement films huren of gemiste televisieprogramma’s bekijken, maar je hebt wel een interactieve decoder nodig.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 23 januari 2012

Op dit moment wordt de Cisco 8485DVB door Ziggo aangeboden als interactieve decoder. Ziggo heeft er nu voor gezorgd dat twee populaire en goedscorende HD-decoders door een update ook interactieve televisie kunnen verzorgen. Het gaat om de Humax iRHD-5100c en de Humax iHRD5200c. De decoders moeten verbonden zijn met internet. Dit kan met een ethernetkabel of draadloos met de Humax USB Wi-fi dongle (€35). Er zijn geen plannen om ook andere decoders interactief te maken.

Als de nieuwe software op de decoder is geïnstalleerd, kom je via de knop 'TV Portal' op de afstandsbediening in een menu met een aantal applicaties. Je kunt de apps van o.a. Nu.nl en Buienradar gratis gebruiken. Met de Ziggo On Demand app kun je films, series en tv-programma's bekijken. Afhankelijk van je abonnement is dat gratis, of moet je (voor een deel) betalen. Dit wordt verrekend op je volgende Ziggo-factuur.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.