icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

KPN-abonnees krijgen Spotify Premium

Nieuws
|
KPN-klanten ontvangen een Spotify Premium-abonnement bij een alles-in-één-pakket voor internet, bellen en digitale tv.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 24 oktober 2011

Bestaande en nieuwe klanten van KPN met een alles-in-een pakket Extra of Premium (koper)/ Zilver of Goud (glasvezel) krijgen vanaf vandaag een Spotify Premium-abonnement bij hun pakket.

10 miljoen nummers

Spotify is een muziekdienst op internet waarbij gebruikers via een afspeelprogramma voor Windows of Mac meer dan 10 miljoen nummers kunnen beluisteren. Meerdere nummers kunnen achtereen worden gespeeld door het selecteren (of maken) van een playlist.

De gratis versie van Spotify werkt met reclameonderbrekingen. Er zijn ook twee betaalde versies van Spotify zonder commercials. Bij de duurste (Premium à €10 per maand) kan Spotify ook op een smartphone worden gebruikt. Spotify beluisteren kan ook met een muziekinstallatie (mits deze Spotify-compatibel is).

Datalimiet

Voor het beluisteren met een smartphone moet er wel een (gratis) app worden geïnstalleerd. Het is wel even opletten met de datalimieten die voor de nieuwe mobielabonnementen van KPN gelden. Anders loopt gratis muziek luisteren nog aardig in de papieren.

KPN heeft naar eigen zeggen voor Spotify gekozen omdat de klanten aangeven muziek belangrijk te vinden: ‘KPN-klanten gebruiken het internet veelvuldig om muziek op te zoeken en te beluisteren op verschillende apparaten. Het liefst hebben zij altijd en overal toegang tot dezelfde muziekbibliotheek. Een oplossing als Spotify Premium geeft daar een goede invulling aan,’ aldus een persbericht van KPN.

Zie ook:

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.