icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nu ook live tv kijken via NPO-app

Nieuws
|
Nederland 1, 2 en 3 zijn al een tijdje live te bekijken via de website van de NPO. Gisteren lanceerde de NPO ook apps waarmee je deze streaming-content kunt bekijken op je smartphone en tablet.

Gepubliceerd op: 13 september 2013

Menu NPO appNaast de live tv-zenders bekijken, kun je ook live radio luisteren via de app. Ook kun je gemiste tv-uitzendingen terugkijken. Daarmee vervangt de NPO-app de Uitzending gemist-app.

Nieuw jasje

De app is volledig in een nieuw jasje gestoken. Gemiste uitzendingen nemen nog steeds een prominente plek in: de app opent met uitgelichte programma's van maximaal enkele dagen oud.

Nieuw is de mogelijkheid in het menu aan de linkerzijkant. Daar kies je één van de radio- en tv-zenders, die je direct live kunt bekijken. Beeld en geluid worden zonder haperen afgespeeld, al hangt de kwaliteit natuurlijk wel af van je internetverbinding.

Gratis

De NPO-app is gratis en geschikt voor iPhone, iPad en Android-smartphones en tablets. Wie een Windows phone of tablet heeft, kan alleen gebruikenmaken van de Uitzending gemist-app.

Lees meer over tv-kijken op een laptop of op een tablet.

Bron: NPO

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.