icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nog steeds internetstoringen bij Tele2

Nieuws
|
Ook in de maand juli heeft triple-play aanbieder Tele2 nog veel last van problemen met het internet.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 16 september 2014

logo_providermonitorDat blijkt uit onze nieuwe meting van de ProviderMonitor, gebaseerd op de resultaten van de maand juli 2014. Van alle klanten met een triple-play abonnement maakte 18% melding van één of meerdere internetstoringen. Daarnaast gaf 27% van de klanten aan dit ook te ervaren bij het televisie-kijken. Het gaat dan om storingen als blokjes op de tv, stilstaand beeld en decoders die gereset moesten worden.

Met deze cijfers voert Tele2 de lijst aan als aanbieder met de meeste storingen op het gebied van triple-play abonnementen. Aanbieder Caiway volgt op een tweede plaats met ook relatief veel storingen op het gebied van tv en internet. Het percentage tv-storingen is bij Tele2 gelukkig wel gedaald. Vorige maand stond dat nog op een zeer hoge 44%.

Aanbieders KPN Interactieve tv, XS4ALL en ZeelandNet doen het beter. Met 'slechts' 7% storingen zijn KPN en XS4ALL de beste aanbieders als het gaat om het aanbieden van een stabiele internetverbinding. ZeelandNet heeft met 7% de minste tv-storingen.

Benieuwd naar de prestaties van de andere providers? Bekijk dan onze nieuwe meting. De resultaten vind je ook in onze Internetprovider Vergelijker

Bron: De Provider Monitor.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.