icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Online heet nu T-Mobile Online

Nieuws
|
Internetaanbieder Online heet sinds deze week T-Mobile Online. Wie nu www.online.nl intypt, komt al op de webpagina van T-Mobile, de nieuwe eigenaar van de internetprovider.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 23 september 2011

Internetprovider Online was al een poosje eigendom van mobieletelefonieprovider  T-Mobile. Onder de vlag van T-Mobile wordt nu dus het complete dienstenpakket geleverd: internet, bellen (vast en mobiel) en tv. Televisie zit nog maar een maand of drie in het assortiment en is feitelijk een dienst van KPN (Digitenne). 

De klanten van Online (naar schatting 300.000) zouden al van de naamswijziging op de hoogte zijn gebracht. Voor hen zou er niet veel veranderen: de prijzen en contractvoorwaarden blijven ongewijzigd.  

Bron: Telecompaper

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.