icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Online.nl vaak offline in september

Nieuws
|
Klanten van provider Online.nl met een dual-play abonnement hadden veel last van storingen.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 31 oktober 2014

logo_providermonitorDat blijkt uit onze nieuwe meting van de ProviderMonitor. Van alle Online.nl-klanten met een dual-play abonnement maakte 18% melding van één of meerdere internetstoringen. Het gaat daarbij om zaken als een trage internetverbinding of geen bestanden of berichten kunnen ontvangen of verzenden. Daarnaast gaf 10% van de klanten aan problemen te ervaren bij het bellen. Met deze cijfers voert Online.nl de lijst aan als aanbieder met de meeste storingen op het gebied van dual-play abonnementen. Het gaat hierbij om storingen ervaren in de maand september.

Kijken we naar televisie dan zien we dat Tele2-klanten aardig wat problemen hebben ervaren: 31% van de klanten kon niet prettig en storingsvrij tv kijken. Het percentage tv-storingen is bij Tele2 gelukkig wel gedaald. Twee maanden geleden stond dat nog op een zeer hoge 44%.

Aanbieders ZeelandNet en KPN Digitenne doen het beter met tv. Met 'slechts' 7% en 5% storingen zijn zij de beste aanbieders als het gaat om het aanbieden van een stabiele televisieverbinding.

Benieuwd naar de prestaties van de andere providers? Bekijk dan onze nieuwe meting. De resultaten vind je ook in onze Internetprovider Vergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.