icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Pathé Thuis via Android, Caiway en Playstation

Nieuws
|
De video on demand-dienst Pathé Thuis is binnenkort beschikbaar via nieuwe platforms. Dat maakte filmbedrijf Pathé vandaag bekend op de telecomvakbeurs Connected 2013.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 12 juni 2013

Zo gaat tvprovider Caiway Pathé Thuis aanbieden. De website van Caiway informeert erover. Tablets met Android zijn een ander nieuw platform. De Playstation volgt eind 2013.

Nu 1100 titels

Pathé Thuis bestaat sinds eind 2011 (wij probeerden Pathé Thuis destijds met een Samsung-tv) en biedt films die enkele maanden eerder uitgebracht zijn in de bioscoop. Het is een op zich gratis dienst, die de klant per gehuurde film laat betalen. De teller staat in juni 2013 op 1100 films titels.

Momenteel is Pathé Thuis beschikbaar voor Xbox 360, computer, iPad en smart tv's van Philips, Panasonic, Samsung en LG.

Bron: telecomvakbeurs Connected 2013

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.