! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Solcon alles-in-1 vergelijken

Overweeg je een nieuw alles-in-1-abonnement af te sluiten? Vergelijken loont! De Consumentenbond helpt je bij de keuze en eventueel afsluiten van een passend abonnement. De Internet en TV Vergelijker toont gratis de alles-in-1-abonnementen van Solcon en andere aanbieders die op jouw huisadres beschikbaar zijn.

Alles-in-1-providers vergelijken

  • Ervaringen van ruim 10.000 panelleden
  • Zie wat voor jou het beste abonnement is
  • Bespaar direct!
Start

Hoe beoordelen klanten Solcon?

In het panelonderzoek vragen we ruim 10.000 klanten naar hun mening over hun alles-in-1-provider. Elke maand vragen we naar eventuele storingen en de omgang van de provider met die storingen. Vier  keer per jaar doen we onderzoek naar klanttevredenheid. Ook internet, bellen en tv  van Solcon wordt beoordeeld door zijn klanten. Bekijk de resultaten van het onderzoek en vergelijk hoe internet, bellen en tv van Solcon scoort ten opzichte van andere providers.

Meld je aan voor de Providermonitor

Of je nu een minder bekende provider hebt of bij de grote jongens zit. Jouw mening is belangrijk voor ons.

Ik doe mee

Allesin1

Lees ook: wie is de beste alles-in-1-provider?

Over Solcon

Solcon levert naast internet ook televisie en telefonie. De internetsnelheden van Solcon liggen tussen de 50 en 200 Mbps, afhankelijk van je verbinding.  Solcon biedt namelijk internet via DSL en via glasvezel. Solcon via DSL is te krijgen in het grootste deel van Nederland - glasvezel ligt nog niet overal. Sinds juni 2017 is Solcon onderdeel van KPN. Bij Solcon kun je HD-televisie afnemen en je kunt ook gebruik maken van interactieve tv, waarmee je films kunt huren en tv programma's kunt terugkijken. Het internetmodem en de tv-decoder krijg je in bruikleen.

Contactgegevens Solcon

Telefoon (088) 003 22 22
Online Contactformulier
Website http://www.solcon.nl/
Adres

Solcon
Het Spaarne 11

8253 PE Dronten

 


Nieuwste artikelen