icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tele2 nu ook via glasvezel

Nieuws
|
Na andere landelijke providers als o.a. KPN, XS4ALL en Telfort gaat ook Tele2 abonnementen via glasvezel verkopen. Tele2 biedt al lange tijd abonnementen aan via ADSL, maar start nu ook in Leeuwarden, Enschede, Hoofddorp en Almere met abonnementen via glasvezel. In deze steden ligt al glasvezel en zijn ook al andere glasvezelaanbieder actief. Sinds deze week kunnen klanten zich aanmelden bij Tele2, maar pas in november worden de eerste klanten aangesloten en kunnen ze gebruik gaan maken van internet, televisie en telefonie via glasvezel. Later volgen andere delen van Nederland.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 31 augustus 2012

Tele2 gaat alles-in-een pakketten aanbieden met een download- en uploadsnelheid van 40 Mbps, 60 Mpbs en 100 Mpbs. Het pakket met 40 Mbps gaat €42,50 per maand kosten. Voor een hogere internetsnelheid of extra tv-zenders betaalt de klant een extra bedrag per maand. Naast internet, televisie en vaste telefonie biedt Tele2 ook mobiele telefonie in de alles-in-een pakketten.

In het dossier Glasvezel lees je meer over de internetsnelheid die je nodig hebt voor jouw internet- en televisiegedrag. Ook lees je meer over overstappen naar glasvezel en andere glasvezelaanbieders.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.