icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

UPC verhoogt tarief basisabonnement

Nieuws
|
Per 1 januari verhoogt UPC het maandelijkse abonnementsgeld voor zowel analoge als digitale televisiekijkers.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 22 december 2011

Voor analoge televisie ga je in het nieuwe jaar €17,50 per maand betalen, tegen €17,05 nu. Om digitale televisie te kunnen kijken, betaal je op dit moment maandelijks €5. Dit wordt verhoogd naar €5,50. De prijs van het "Royaal" abonnement voor digitale televisie gaat van €10 naar €11 per maand.

Als je een Royaal abonnement hebt, ga je op jaarbasis dus bijna €17,50 meer betalen. Voor hetzelfde pakket.

UPC geeft aan de prijzen voor het HD-pakket en de mogelijkheid om digitale tv op te nemen met een PVR te verlagen. Het HD-pakket gaat €7,50 in plaats van €9 kosten per maand. Om te kunnen opnemen betaal je nu maandelijks €5, maar per 1 januari €4. Dit klinkt mooi, maar op dit moment heeft UPC twee acties lopen waarmee je nog veel goedkoper kunt opnemen en HD kunt kijken. Opnemen kost nu maar €2,50 per maand en HD-kijken €5. Als je een abonnement afsluit met deze actieprijzen, zullen ze niet worden verhoogd per 1 januari.

Bron: UPC

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.