icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verrassend veel storingen bij ZeelandNet

Nieuws
|
ZeelandNet kende afgelopen periode opvallend veel storingen, vooral op het gebied van internet en telefonie. Dat is redelijk verrassend want normaal is ZeelandNet een van de providers met het minst aantal storingen. Provider Ziggo deed het daarentegen erg goed als digitale televisieprovider.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 11 maart 2014

logo_providermonitorDit blijkt uit onze nieuwe meting van de ProviderMonitor over de maand januari 2014. Maar liefst 30% van de ZeelandNet-klanten had last van een internetstoring afgelopen januari. Normaal heeft ZeelandNet de minste klachten op dat gebied.

Verklaarbaar is de wisseling van de wacht wel. Halverwege januari maakte ZeelandNet melding van een algemene storing waarbij veel klanten tijdelijk zonder internet zaten en/of niet konden bellen. De storing die 's ochtends begon was tegen de middag weer opgelost.

Bij de digitale televisieproviders zien we dit keer een goede prestatie van Ziggo. Van alle providers hebben de klanten van Ziggo het minste last van tv-storingen, 10%. Vorige keer hoorde Ziggo al bij de 3 providers met de minste storingen, toen met een score van 12%. Pannelleden van providers XS4ALL en Telfort hebben in de afgelopen periode de meeste storingen ervaren (26% en 25%).

Op het gebied van de (klanten)service doen de providers het allemaal niet echt goed. 

Benieuwd naar hoe de rest van de providers presteerden? Bekijk dan onze nieuwe meting. De resultaten vind je ook in onze Internetprovider Vergelijker.  

Bron: De Provider Monitor.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.