icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

XS4ALL: de beste alles-in-1-provider

Nieuws
|
Op zoek naar een alles in één abonnement? Klanten van XS4ALL zijn het meest tevreden. Dat blijkt uit onze nieuwe halfjaarlijkse update van de Provider Monitor.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 8 december 2014

logo_providermonitor

Een half jaar lang gaven pannelleden maandelijks hun storingen door. Het ging daarbij om de periode mei tot en met oktober in 2014. In november gaven ze daar bovenop nog eens hun oordeel over de kwaliteit van de diensten van hun provider (internet, bellen en tv). XS4ALL is daarin de duidelijke winnaar. De provider biedt het meest kwalitatieve alles-in-één-pakket aan met daarin internet, bellen en telefonie. Daarnaast hadden klanten van XS4ALL in het afgelopen half jaar relatief weinig last van storingen.

Klanten die wel problemen hadden waren Tele2-afnemers. Bijna een derde van de klanten had daar het afgelopenhalf jaar één of meerdere problemen bij het televisiekijken. Het gaat dan om storingen als blokjes op de tv, stilstaand beeld en decoders die gereset moesten worden.

Kijken we naar het totaal plaatje van de digitale televisie aanbieders, dan zien we dezelfde verhouding: XS4ALL bovenaan, Tele2 onderaan.

Benieuwd naar de prestaties van je eigen provider of andere providers? Bekijk dan onze nieuwe meting. De resultaten vind je ook in onze Internetprovider Vergelijker.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.