icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

XS4ALL heeft opvallend veel tv-storingen

Nieuws
|
XS4ALL kampte in augustus opvallend veel met storingen in hun tv-dienst.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 9 oktober 2014

logo_providermonitorDat blijkt uit onze nieuwe meting van de ProviderMonitor, gebaseerd op de resultaten van augustus 2014. Van alle klanten met een triple-play abonnement bij XS4ALL maakte 19% melding van één of meerdere televisiestoringen. In eerdere metingen behoorde XS4ALL vaak tot de providers met de minste storingen. Maar XS4ALL is niet alleen, ook bij Tele2 gaf 19% van de klanten aan problemen te ervaren bij het televisie-kijken. Het gaat dan om storingen als blokjes op de tv, stilstaand beeld en decoders die gereset moesten worden.

XS4ALL deed het wel goed als het gaat om internet en bellen in hun triple-play abonnement. Op dat gebied had de provider namelijk het minste last van storingen van alle gemeten providers. Telfort voert deze lijst aan als aanbieder met de meeste internetproblemen met een storingspercentage van 20%.

Bij de Zweeuwse provider ZeelandNet vind je nog steeds het meest storingsvrije zenderpakket. Slechts 6% van de klanten daar had last van problemen bij het kijken van hun tv-programma's.

Benieuwd naar de prestaties van de andere providers? Bekijk dan onze nieuwe meting. De resultaten vind je ook in onze Internetprovider Vergelijker.

Bron: De Provider Monitor.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.