icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

XS4All overgestapt op F-Secure

Nieuws
|
Provider XS4All levert sinds oktober niet meer het beveiligingspakket van McAfee aan haar abonnees, maar dat van F-Secure.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 24 oktober 2011

Plannen voor de omruil waren er al een half jaar geleden, direct na een slechte score van McAfee in een test van de Consumentenbond. F-Secure - dat in het Service Center van de XS4All-website is te vinden en te downloaden - kan op maximaal 3 computers worden geïnstalleerd. Er is ook een Mac-versie van F-secure op te halen.
 
De omruil werd, volgens XS4All, vertraagd door de uitrol van digitale tv- en glasvezeldiensten aan de abonnees.

Het pakket van F-Secure scoort voldoende in de Virusscannertest van de Consumentenbond. Hoe goed precies is op te zoeken in de testresultaten van Virusscanners (voor leden).

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.