icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ziggo deelt gratis virusscanner uit

Nieuws
|
Wie internet van Ziggo heeft, kan een gratis virusscanner van F-Secure installeren.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 8 juli 2013

Het gaat om 1,7 miljoen internetabonnees. Zij kunnen de F-Secure software 'Internet Beveiliging Basis' downloaden. Deze beschermt tegen virussen en spyware. Het is te downloaden van de Ziggo-website en kan op één Windows-pc geïnstalleerd worden (XP, Vista, Windows 7 of 8).

Tegen betaling is er ook een uitgebreide versie beschikbaar. Met het pakket 'Uitgebreide Internetbeveiliging' van Ziggo, feitelijk Internet Security 2013 van F-Secure, ben je volgens Ziggo 'beter beschermd' tijdens online activiteiten zoals surfen, downloaden en internetbankieren. Deze versie is op 5 pc's te installeren en is de eerste 2 maanden gratis. Daarna kost de dienst €3,95 per maand.

F-Secure Internet Security 2013 behaalt in de test van de Consumentenbond een 6,6 en behoort daarmee tot onze top van virusscanners. De beperktere versie van het F-Secure-pakket dat Ziggo aanbiedt is (nog) niet getest.

Ziggo is niet de enige provider die een gratis virusscanner bij het abonnement aanbiedt. XS4ALL biedt ook F-Secure gratis aan klanten. Het gaat hierbij om de uitgebreide versie.

Bron
www.ziggo.nl
www.kabelraden.nl

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.