icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ziggo deelt nieuwe modems uit

Nieuws
|
Ziggo zegt naar verwachting vanaf juni 2011 snellere modems aan nieuwe maar ook bestaande klanten te verstrekken.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 4 februari 2011

Het gaat om een gecombineerde modem/router (van een nog niet bekend merk). Meerdere computers in huis kunnen ermee internetten op hoge snelheid; zowel bekabeld (1 Gigabit) als draadloos (N-technologie). De kabelprovider verstrekte tot nu alleen zogeheten kabelmodems bij abonnementen, zonder netwerkrouterfunctie.

 Ziggo verkocht wel losse routers in de eigen webwinkel. Ziggoklanten die nu overwegen een router aan te schaffen kunnen dus nog beter even wachten, om te kijken welk apparaat Ziggo gaat opsturen. Ziggo voert de upgrade van de modems door omdat de snelle abonnementen niet tot hun recht komen bij gebruik van matige infrastructuur thuis.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.