icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ziggo en UPC mogelijk in één hand

Nieuws
|
De investeringsmaatschappijen die eigenaar zijn van Ziggo willen de kabelprovider naar de beurs brengen. Dit is al enige tijd bekend. Mogelijk komt die beursgang er niet. Liberty Global, de moedermaatschappij van UPC, zou namelijk interesse hebben in een directe overname van Ziggo.
Stefan Vrijdag

Stefan Vrijdag , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 12 april 2011

Met een beursgang hadden de eigenaren van Ziggo naar verluidt miljarden willen ophalen.

Bij UPC en Ziggo gaat het om de nummer 1 en 2 van de kabelprovidermarkt. Met één eigenaar zou sprake zijn van een grote marktconcentratie voor wat betreft kabelinternet. Maar in die regio's waar UPC en Ziggo actief zijn, kunnen triple play-diensten (internet-, bellen- en televisie) vaak ook via adsl worden afgenomen.

Bron: Webwereld

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.