icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

De beste IP-camera

In maart 2017 testten wij 12 IP-camera's van onder meer Foscam, Logitech, Netatmo, Netgear en Nest. Daarbij beoordeelden we het installatie- en gebruiksgemak en de beeld- en geluidskwaliteit. Ook keken we naar de veiligheid, de mogelijkheid beelden te downloaden en de abonnementen voor cloudopslag. De Beste uit de Test heeft een score van een 8,3.

 

Bekijk de testresultaten

Ben je al lid? Log dan in.

Peter Kulche
Peter Kulche

Expert Elektronica


De beste IP-camera voor jou

Je huis beveiligen met een IP-camera? Dan wil je er een die het goed doet. Ga naar de testresultaten en ontdek welke als Beste uit de Test komt. 

Bekijk de testresultaten
 • BesteDetail-IPCameras-Kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 199,-

  Testoordeel 8,3

  1 review

 • BesteDetail-IPCameras-Kleur

  Beste Koop

  Vanaf € 139,-

  Testoordeel 8,0

  1 review

De beste IP-camera

Bespaar direct en kies de beste IP-camera met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Let erop dat je bij sommige IP-camera's ook een abonnement moet afsluiten om beelden van insluipers in de cloud (op internet) op te kunnen slaan. Dat kost bij sommige camera's wel €10 per maand.

Top 3 aandachtspunten uit de test IP-camera's

 1. Installatiegemak: niet alle geteste IP-camera's laten zich simpel installeren. Je moet allerlei instellingen doorvoeren en 2 camera's hebben zelfs nog een installatie-cd-rom.

 2. Bewegingsdetectie: de camera's waarschuwen de eigenaar als ze een beweging waarnemen. Bij de 4 beste camera's stel je dit heel makkelijk in, bij de andere kost dit meer moeite.

 3. App comfort: de camera's kun je op afstand bedienen met een app op je telefoon, maar alleen bij de top-4 camera's zijn deze apps van topkwaliteit.

Kies eenvoudig de beste IP-camera

We testten 12 IP-camera's die zich eenvoudig via de cloud (en apps) laten bedienen. In onze vergelijker kun je specificaties en prijzen van deze IP-camera’s makkelijk met elkaar vergelijken. Bij de details van de testresultaten ontdek je welke IP-camera het beste scoort op de onderdelen die jij belangrijk vindt. En welke IP-camera komt als Beste uit de Test? Bekijk de testresultaten en kies de beste IP-camera!

Onafhankelijke testresultaten

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden.

Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je dan aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen.

Bekijk de testresultaten