icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Onze juridische experts staan direct voor je klaar

Soms heb je een steuntje in de rug nodig. De Consumentenbond helpt jou onbeperkt met financiële tips en ijzersterk juridisch advies via het lidmaatschap Geld & Recht. Wanneer jij het nodig hebt.

Probeer nu 7 dagen gratis

 • Financiële en juridische hulp

 • Direct telefonisch advies

 • Een klachtenbrief op maat

   

   

Voordelen die je krijgt met Geld & Recht

 • Direct juridische hulp

Hoe zit het met je garantie als een product kapot gaat? Wat als je product niet geleverd wordt of als je een probleem hebt bij het opzeggen van je abonnement? Wij helpen je stap voor stap met juridisch advies.

 

 • Bel de Financiële Helpdesk

Heb je een algemene financiële vraag over bijvoorbeeld betaal- en spaarrekeningen, verzekeringen, hypotheken, belastingaangifte en schenken? Wij staan voor je klaar en helpen je snel op weg.

 

 • We schrijven samen een goede brief

Een sterke brief is een goed houvast voor jezelf om duidelijk te verwoorden wat je wilt. En ook een juridisch houvast waar je op de lange termijn veel aan hebt. Heb je een klacht, verzoek of bezwaar?

Met het lidmaatschap Geld & Recht heb je toegang tot allerlei juridische brieven. We stellen je online een paar korte vragen en selecteren zo de juiste brief voor je. Die hoef je alleen nog maar te versturen. Dat scheelt.

geld-en-recht-1200x800px

Ja, ik word lid

Ik kies voor het lidmaatschap Geld & Recht.
Bespaar 10%
 • Geld & Recht

  7,50 per maand

  Hulp waar je écht verder mee komt. Met Geld & Recht zijn we er voor je financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

 • Patricia, juridisch expert

  Patricia Schlosser expert 200x200'Ik help dagelijks mensen met uiteenlopende vragen op het gebied van het consumentenrecht en doe dat met veel plezier. Het is fijn om mensen duidelijke uitleg te kunnen geven over hun rechten, zodat zij goed beslagen aan de slag kunnen om hun probleem op te lossen.'

 • Douglas, lid uit Lelystad

  'Ik schakelde de Consumentenbond in om te helpen bij een conflict met een bedrijf over de levering van een lamp. Al met één telefoontje wist ik wat mijn rechten waren en stond ik sterker in het contact met het bedrijf. Ik heb aan de hand van de voorbeeldbrieven van de Consumentenbond een brief opgesteld en verstuurd. Kort daarna werd mijn lamp geleverd. Daar ben ik erg blij mee.'