! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeringen voor het gezin: besparen op de kosten

Als je gezinssituatie verandert, is het een goed idee om al je verzekeringen nog eens te bekijken. Past de dekking bij de nieuwe situatie en valt er te besparen op de premie? Bekijk ons advies voor de reis-, inboedel-, aansprakelijkheids-, auto-, en zorgverzekering.
Priscilla Blok

Priscilla Blok , Expert Geld & Verzekeren Bijgewerkt op: 11 augustus 2021

Besparen-op-verzekeringen

Zorgverzekering

Het einde van het jaar is het moment om je zorgverzekering te bekijken. Met onze zorgverzekeringsvergelijker check je eenvoudig welke verzekering bij jou past. Meld je ook aan voor onze ZorgAlert. Zo blijf je op de hoogte van het laatste zorgnieuws.

Reisverzekering

Lees onze bespaartips voor je reisverzekering of vergelijk reisverzekeringen. Kijk overstappen voor jou zin heeft. 

Inboedel- en opstalverzekering

Gebruik onze woonverzekeringenvergelijker en kijk of overstappen zin heeft. Wil je tips bij het afsluiten? Lees dan waar je op moet letten bij het afsluiten van een inboedelverzekering en/of een opstalverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen. Of kijk meteen welke aansprakelijkheidsverzekering als beste uit onze test komt.

Autoverzekering

Vergelijk autoverzekeringen elk jaar goed op de premies en voorwaarden. Zeker als je een grotere gezinsauto koopt, stijgt de premie.

Alles-in-1-verzekeringspakket

Het klinkt aantrekkelijk een alles-in-1-verzekeringspakket. Hiermee breng je alle verzekeringen onder bij 1 verzekeraar. Je krijgt dan vaak een aantrekkelijke korting. Uit ons onderzoek blijkt dat het voordeliger is om per verzekering de goedkoopste aanbieder te kiezen.

Gebruik hiervoor onze vergelijkers. Alle schadeverzekeringen kun je uiterlijk na 1 jaar beëindigen. Daarna is de opzegtermijn een maand. Kijk welke verzekering je nodig hebt en welke het best bij jou past. 

Nieuw & interessant