icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Air Hockey Telsell

Eerste indruk
|
Met de Air Hockey van Telsell kun je elke ondergrond omtoveren tot een air-hockey-tafel. Leuk kadootje of zonde van het geld?
Lauri Ten Grotenhuis

Lauri Ten Grotenhuis , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 14 februari 2017

merk Air Hockey

Prijs 19,95

Conclusie

Hoewel we een leuke middag hadden met het spelen van Air Hockey is de kwaliteit van het product niet om over naar huis te schrijven. De vilten onderkanten van de pushers lieten al snel los, en ook de doelen vallen makkelijk uit elkaar en blijven slecht plakken op de tafel. De Air Puck kan gelukkig wel tegen een stootje, maar voor €20 is het plezier van de doeltjes en pushers wel van korte duur.

De test

We testen de Air Hockey samen met een jonge fan van onze homeshopping rubriek, Janek. We probeerden het spel op verschillende ondergronden: een tafel, marmoleum, parket, maar ook moeilijkere ondergronden zoals tapijt en tegels met profiel. De Air Puck viel tijdens de test verschillende keren op de grond, maar bleef het doen.

De claim

Je zou met de Air Hockey elk glad oppervlak moeten kunnen omtoveren in een Air Hockey tafel. Dus zowel op een tafel als op de vloer. Air Hockey wordt geleverd met 2 doelen, een Puck en 2 pushers. Voor de Puck heb je wel nog twee AA batterijen nodig (niet bijgeleverd).

Er zijn 4 manieren om te spelen:

  • Speel met zijn tweetjes op de tafel of op de vloer.
  • Richt en schiet met het luchtkussen, train jezelf.
  • Transformeer Air Hockey in een voetbalwedstrijd en maak echte doelpunten.
  • Plaats jezelf in de hoek van een kamer en schiet tegen de muur. De bal komt vanzelf naar je terug.

Bekijk ook: 

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Nieuw & interessant