icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing: Aluminium kruik merk b-boo van Prénatal

Nieuws
|
In de kruik van het merk b-boo van Prénatal zouden na verloop van tijd één of enkele plekjes of gaatjes (corrosie) kunnen ontstaan. Hierdoor kan de kruik gaan lekken met het risico op brandwonden. Het is daarom belangrijk om iedere keer tijdens gebruik de kruik te controleren op oneffenheden.

Gepubliceerd op: 26 mei 2021

WAARSCHUWING kruik b-boo 1200x800

Waar gaat het om?

Het gaat om een aluminium kruik van het merk b-boo met artikelnummer 990000P. De kruik is door Prénatal verkocht van maart 2019 tot en met begin maart 2021. 

Goed controleren of ruilen

Heb je deze kruik in huis, dan is het belangrijk om hem steeds goed te controleren. Maar vertrouw je het niet, dan kun je de kruik ruilen bij een van de Prénatal vestigingen. Je krijgt dan een nieuwe kruik van het merk Briljant. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij Prénatal customer care via:

 • E-mail: customer-care@prenatal.nl 
 • Telefoon: 088-3320040

Lees verder

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Nieuw & interessant

 • WAARSCHUWING Brandweerwagen 1200x800
  Nieuws | 3 mei.

  Veiligheidswaarschuwing: speelgoed brandweerwagen

  Bij de brandweerwagen van A.I.&E. kunnen kleine onderdelen loskomen. Hierdoor bestaat er verstikkingsgevaar.
 • WAARSCHUWING babywieg Jill 1200x800
  Nieuws | 28 feb.

  Veiligheidswaarschuwing: Europe babywieg Jill

  In de Europe babywieg Jill van Timgro zit speling in de bodem van de wieg. De bodem kan daardoor uit de wieg vallen. Dit leidt tot levensbedreigende situaties.
 • 3-slimes-afrader
  18 feb.

  Slijm niet altijd veilig

  We hebben 10 slijm-producten getest die in Nederland verkrijgbaar zijn en vonden bij 3 producten een te hoog gehalte aan boor (borium).
 • WAARSCHUWING Pebbles Ledikant Coming Kids 1200x800
  Nieuws | 20 jan.

  Veiligheidswaarschuwing: Pebbles Ledikant

  Bij het ledikantje Pebbles zijn de ruimtes tussen de spijlen in sommige gevallen te klein of te groot. Daardoor kan een kind met de benen en romp door de spijlen heen gaan. Of een kind kan met de nek bekneld raken tussen de spijlen met kans op verstikking.