icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing: Boppy Hug & Nest babykussen

Nieuws
|
Na een terugroepactie in de VS van The Boppy Company van een soortgelijk product, wordt het Boppy Hug & Nest babykussen teruggeroepen. Als de veiligheidswaarschuwingen niet worden opgevolgd, kunnen ze stikken.

Het gaat om situaties waarin baby's rollen, bewegen of op het ligbed worden geplaatst in een positie die de ademhaling belemmert. Of wanneer ze van het ligbed afrollen op een oppervlak zoals een kussen voor volwassenen of zacht beddengoed, dat de ademhaling belemmert.

Gepubliceerd op: 27 september 2021

WAARSCHUWING Boppy Hug en Nest babykussen 1200x800

Waar gaat het om?

Het gaat om het Boppy Hug & Nest babykussen zoals te zien op de afbeelding. 

Niet meer gebruiken en geld terug

Gebruik het babykussen uit voorzorg niet meer. Je kunt het terugbrengen en krijgt je geld terug. Neem hiervoor contact op met Chicco.

Advies van de importeur

De beste plaats voor een baby om te slapen is een stevige, vlakke ondergrond in een kinderbed, wiegje of campingbedje. Ouders en verzorgers mogen nooit dekens, kussens, bedbeschermers, of andere items toevoegen aan de slaapomgeving van een zuigeling. Baby's moeten altijd op hun rug te slapen worden gelegd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Chicco.

 

Lees verder

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.

Nieuw & interessant

 • WAARSCHUWING Brandweerwagen 1200x800
  Nieuws | 3 mei.

  Veiligheidswaarschuwing: speelgoed brandweerwagen

  Bij de brandweerwagen van A.I.&E. kunnen kleine onderdelen loskomen. Hierdoor bestaat er verstikkingsgevaar.
 • WAARSCHUWING babywieg Jill 1200x800
  Nieuws | 28 feb.

  Veiligheidswaarschuwing: Europe babywieg Jill

  In de Europe babywieg Jill van Timgro zit speling in de bodem van de wieg. De bodem kan daardoor uit de wieg vallen. Dit leidt tot levensbedreigende situaties.
 • 3-slimes-afrader
  18 feb.

  Slijm niet altijd veilig

  We hebben 10 slijm-producten getest die in Nederland verkrijgbaar zijn en vonden bij 3 producten een te hoog gehalte aan boor (borium).
 • WAARSCHUWING Pebbles Ledikant Coming Kids 1200x800
  Nieuws | 20 jan.

  Veiligheidswaarschuwing: Pebbles Ledikant

  Bij het ledikantje Pebbles zijn de ruimtes tussen de spijlen in sommige gevallen te klein of te groot. Daardoor kan een kind met de benen en romp door de spijlen heen gaan. Of een kind kan met de nek bekneld raken tussen de spijlen met kans op verstikking.