icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing: Boppy Hug & Nest babykussen

Nieuws
|
Na een terugroepactie in de VS van The Boppy Company van een soortgelijk product, wordt het Boppy Hug & Nest babykussen teruggeroepen. Als de veiligheidswaarschuwingen niet worden opgevolgd, kunnen ze stikken.

Het gaat om situaties waarin baby's rollen, bewegen of op het ligbed worden geplaatst in een positie die de ademhaling belemmert. Of wanneer ze van het ligbed afrollen op een oppervlak zoals een kussen voor volwassenen of zacht beddengoed, dat de ademhaling belemmert.

Gepubliceerd op: 27 september 2021

WAARSCHUWING Boppy Hug en Nest babykussen 1200x800

Waar gaat het om?

Het gaat om het Boppy Hug & Nest babykussen zoals te zien op de afbeelding. 

Niet meer gebruiken en geld terug

Gebruik het babykussen uit voorzorg niet meer. Je kunt het terugbrengen en krijgt je geld terug. Neem hiervoor contact op met Chicco.

Advies van de importeur

De beste plaats voor een baby om te slapen is een stevige, vlakke ondergrond in een kinderbed, wiegje of campingbedje. Ouders en verzorgers mogen nooit dekens, kussens, bedbeschermers, of andere items toevoegen aan de slaapomgeving van een zuigeling. Baby's moeten altijd op hun rug te slapen worden gelegd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Chicco.

 

Lees verder

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Nieuw & interessant