icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing: Coming Kids ledikant Loft

Nieuws
|
Bij de positie van de lattenbodem in de laagste stand, zit een te grote ruimte tussen de lattenbodem en de opstaande zijden. Er bestaat een kans dat een kind bekneld raakt.

Gepubliceerd op: 25 augustus 2020

WAARSCHUWING Loft ledikant 1200x800

Om welk ledikant gaat het?

  • Lattenbodem ledikant LOFT 60x120 cm – Stapelgoed, Coming Kids
  • Artikelnummer 10631101 
  • EAN code 8718924916315
  • Verkocht in de periode 2016 tot en met 2020 

Wat te doen?

Coming Kids adviseert deze bodem niet in de laagste stand te gebruiken. Bij plaatsing in de middelste positie kun je veilig gebruik blijven maken van het ledikant. Totdat je de nieuwe lattenbodem hebt ontvangen, is het dringend advies de huidige lattenbodem enkel in de middelste stand te gebruiken. 

Omruilen

Je kunt de betreffende bodem omruilen door je te melden via het e-mailadres loftterugroepactie@coming.nl of via telefoonnummer 0313 - 65 93 21.

Je ontvangt per pakketdienst kosteloos een nieuwe bodem. De foutieve bodem kan in de verpakking van de nieuwe bodem teruggestuurd worden via een pick & return. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Coming Kids.

Lees ook:

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Nieuw & interessant