icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veiligheidswaarschuwing: speelgoedcamera Bloomingville

Het merk Bloomingville roept de speelgoedcamera uit de collectie Mini & Kids terug. Bovenop de camera zit een knop die kan loskomen. Als jonge kinderen de knop in de mond stoppen, kunnen ze erin stikken.

Gepubliceerd op:13 maart 2019

speelgoedcamera-Bloomingville

Productspecificaties

Het gaat om de speelgoedcamera uit de collectie Mini & Kids van het merk Bloomingville, zoals te zien op de afbeelding hierboven. De speelgoedcamera is verkocht door diverse winkels en webshops.

Terugbrengen

Je kunt de speelgoedcamera terugbrengen naar de winkel waar je hem hebt gekocht. Dan kun je kiezen of je een verbeterde versie van de speelgoedcamera wilt of het aankoopbedrag wilt terugkrijgen. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze terugroepactie contact op met Bloomingville via het e-mailadres info@bloomingville.com

Lees ook:

Nieuw & interessant

 • WAARSCHUWING met rondje treinset-hema 1200x800
  Nieuws  |  19 mrt.

  Veiligheidswaarschuwing: treinset Hema

  Het rode puntdakje van de kerktoren kan verstikkingsgevaar opleveren bij kleine kinderen.
 • WAARSCHUWING sfeerbeeld johntoy_houten-kralenbaan 1200x800
  Nieuws  |  18 mrt.

  Veiligheidswaarschuwing: Houten kralenbaan Johntoy

  Leverancier Johntoy roept een houten kralenbaan terug. Er bestaat de kans dat de kralen losbreken van de kralenbaan. Er is dan kans op verstikkingsgevaar.
 • hooverboard-ridd-waarschuwing
  Nieuws  |  14 mrt.

  Veiligheidswaarschuwing: Hoverboard Hover Urban van RiDD

  RiDD roept het hoverboard Hover Urban terug voor reparatie omdat het onvoldoende is beveiligd tegen overladen. Daardoor is er risico op brand en explosiegevaar.
 • hoverboard
  Nieuws  |  12 mrt.

  Brandgevaar accu's van hoverboards

  De NVWA meldt een ernstig veiligheidsprobleem met hoverboards. Bij 30 onderzochte producten kan de accu in de brand vliegen als hij te lang aan de oplader ligt. In februari 2019 konden ze melden welke merken en types dit betreft.