icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Babydam

Eerste indruk
|
Kan je met de Babydam water, tijd en energie besparen?
Noelle van der Weel-280px

Noëlle van der Weel   Expert kinderwagensGepubliceerd op:7 februari 2014

MerkBabydam

Richtprijs€ 39,95

Babydam

Babydam: review

We vinden de Babydam een aardig idee. Je kunt water, tijd en energie besparen, want je hoeft maar een kleiner bad te vullen. Per badbeurt kun je €0,10 besparen. Na 450 keer gebruiken heb je hem terug verdiend. Dat betekent bij 3 keer in de week badderen een kleine 3 jaar.

Hoe het werkt
Vouw de Babydam dubbel en vouw het in het bad uit met de zuignappen naar beneden. Zorg ervoor dat de flexibele rand aansluit op het bad. Druk de zuignappen goed aan en wrijf de rubberen rand nog eens goed aan het bad. Vul dan pas het bad met water. Overschrijd het maximumstreepje niet, want dan kan de druk van het water te hoog zijn en laat de Babydam los.

Praktijk
Het verkleinen van het bad met de Babydam ging soepel. Ook bleef het badwater tijdens het vullen binnen de dam. Maar het systeem van twee zuignappen is niet zo sterk. We lieten 2 kinderen badderen in de verkleinde bad. Eén van de kinderen duwde tegen de Babydam aan, waardoor de dam los kwam.

Wat is de Babydam?

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.