icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Yepp Upp

Eerste indruk
|
Als je tijdens een fietstocht met je peuter een stop wil maken voor een kopje koffie, waar laat je je kind in de café? Met de Yep Upp heb je in een handomdraai een kinderstoel ter beschikking.
Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 7 februari 2014

Merk Yepp

Richtprijs € 49,95

Type Upp

Yepp Upp

Yepp Upp: review

De Yepp Upp kan handig zijn als je buitenshuis altijd over een kinderstoel wilt beschikken. Maar echt nodig vinden we het niet.

Hoe het werkt
De Yepp Upp werkt alleen bij de Yepp Mini fietsstoel. Als deze op je fiets is gemonteerd, klik je deze los van het stuur. Je klapt het Yep Upp onderstel uit, zoals bij een statief van een camera, en je klikt de fietsstoel aan vast.

We vonden de kinderstoel stevig aanvoelen. Door de statiefpoten kan het geen kant op. Maar ze steken best ver uit en je kunt er makkelijk over struikelen. Oppassen geblazen als je er langs loopt! De fietsstoel heeft riempjes, waarmee je peuter veilig kan vastzetten.

Een minpuntje is dat de stoel niet in hoogte verstelbaar is. En tijdens het fietsen kunnen de poten in de weg staan. Bovendien voel je het gewicht van het onderstel na een stukje fietsen.

Wat is de Yepp Upp?

De Yepp upp is een uitbreiding op de Yepp Mini fietsstoel . Het is een onderstel om de fietsstoel om te bouwen tot een kinderstoel.

Het onderstel is opvouwbaar en bestaat uit vier poten. Je krijgt er een draagtas bij.

Wij testen ook:

 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.