icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Hak nieuwe deksel

Eerste indruk
|
Het openen van een potje appelmoes is lang niet voor iedereen makkelijk. Hak komt daarom dit najaar met een nieuwe deksel waarmee de pot in twee tellen open te draaien is.
Jonne Hage

Jonne Hage , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 14 oktober 2011

Merk Hak

Richtprijs € n.n.b

Type Nieuwe deksel

HAK deksel - 3 (HR)

Wat is de nieuwe deksel van Hak?

HAK deksel - 1 (HR)Vrijwel iedereen worstelt weleens met de deksel van een glazenpot. Schroevendraaier onder de deksel, er een gat in slaan, onder de hete kraan…er zijn genoeg tips om in zo'n geval de deksel toch los te krijgen. Het  zou echter veel fijner zijn als de deksel er gewoon zonder al te veel capriolen af te draaien is. Gelukkig is ook producent Hak tot dit inzicht gekomen.

In samenwerking met een designbureau en een verpakkingsproducent heeft Hak een nieuwe deksel ontwikkeld die in twee tellen open te draaien zou moeten zijn.

Met een panel van 6 personen namen we de proef op de som.

Hak nieuwe deksel: review

HAK deksel 1Het nieuwe dekselsysteem van Hak werd door 5 van de 6 personen verkozen boven het oude systeem.

Zowel een oud als een nieuw potje werden door 3 mannen en 3 vrouwen open gemaakt. Met name de dames hadden behoorlijke moeite om de potten met de oude deksel open te maken en verkozen unaniem het nieuwe systeem.

Een van mannen verkoos de oude deksel boven de nieuwe omdat er een beetje appelmoes uit de pot kwam bij het openen. Het openen zelf vond hij bij de oude ook iets makkelijker maar het scheelde niet veel. De andere twee mannen verkozen ook het nieuwe systeem.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.