! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Hak nieuwe deksel

Eerste indruk
|
Het openen van een potje appelmoes is lang niet voor iedereen makkelijk. Hak komt daarom dit najaar met een nieuwe deksel waarmee de pot in twee tellen open te draaien is.
Jonne Hage

Jonne Hage , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 14 oktober 2011

Merk Hak

Richtprijs € n.n.b

Type Nieuwe deksel

HAK deksel - 3 (HR)

Wat is de nieuwe deksel van Hak?

HAK deksel - 1 (HR)Vrijwel iedereen worstelt weleens met de deksel van een glazenpot. Schroevendraaier onder de deksel, er een gat in slaan, onder de hete kraan…er zijn genoeg tips om in zo'n geval de deksel toch los te krijgen. Het  zou echter veel fijner zijn als de deksel er gewoon zonder al te veel capriolen af te draaien is. Gelukkig is ook producent Hak tot dit inzicht gekomen.

In samenwerking met een designbureau en een verpakkingsproducent heeft Hak een nieuwe deksel ontwikkeld die in twee tellen open te draaien zou moeten zijn.

Met een panel van 6 personen namen we de proef op de som. Bekijk of die nieuwe deksel inderdaad zoveel makkelijker open gaat.

Hak nieuwe deksel: review

HAK deksel 1Het nieuwe dekselsysteem van Hak werd door 5 van de 6 personen verkozen boven het oude systeem.

Zowel een oud als een nieuw potje werden door 3 mannen en 3 vrouwen open gemaakt. Met name de dames hadden behoorlijke moeite om de potten met de oude deksel open te maken en verkozen unaniem het nieuwe systeem.

Een van mannen verkoos de oude deksel boven de nieuwe omdat er een beetje appelmoes uit de pot kwam bij het openen. Het openen zelf vond hij bij de oude ook iets makkelijker maar het scheelde niet veel. De andere twee mannen verkozen ook het nieuwe systeem.