icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste koffiezetapparaat met glazen kan

We testen regelmatig koffiezetapparaten met glazen kan op onder andere gebruiksgemak, energieverbruik en natuurlijk de kwaliteit van de koffie. De Beste uit de Test scoort een 7,7. De Beste Koop zit daar net onder met een 7,5 en kost nog geen €40.

Jonne Hage
Jonne Hage

Expert Woning & Huishouden


Het best geteste koffiezetapparaat met glazen kan

Lees alles over de geteste koffiezetapparaten met glazen kan, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • BesteDetail-KoffiezetApparaten-Glass-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 43,18

  Testoordeel 7,7

  0 reviews

 • BesteDetail-KoffiezetApparaten-Glass-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 46,69

  Testoordeel 7,7

  1 review

Het beste koffiezetapparaat

Wij testten verschillende apparaten van onder andere Philips, Melitta en Siemens. Er zijn behoorlijke prijsverschillen. Toch hoeft een goed koffiezetapparaat maar een paar tientjes te kosten. Vergelijk direct de koffiezetapparaten en bekijk wat het beste koffiezetapparaat is.

Top 3 aandachtspunten uit de test

 1. Prijs: de Beste Koop kost maar een paar tientjes.

 2. Temperatuur: sommige machines zetten maar een lauwe bak.

 3. Ontkalken: deze functie is de sluitpost in de handleiding.

Bekijk de testresultaten en kies het koffiezetapparaat dat het beste bij jou past.

De best geteste koffiezetapparaten

Ons lab deed verschillende technische metingen. Ze testen de temperatuur, de doorloopsnelheid en het energieverbruik. Daarnaast beoordeelde een panel van getrainde proevers de koffie. We gebruikten voor de test DE roodmerk snelfiltermaling. En wat blijkt? Een goed koffiezetapparaat hoeft niet duur te zijn, maar dure koffiezetapparaten presteren vaak wel goed.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden.

Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen! Bekijk de testresultaten en kies het beste koffiezetapparaat.

Bekijk de testresultaten