icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste koffiezetapparaat met thermoskan

We testen regelmatig koffiezetapparaten met thermoskan op onder andere gebruiksgemak, energieverbruik, de kwaliteit van de koffie en natuurlijk het warmhouden van de koffie. De Beste uit de Test scoort een 7,7 en kost ongeveer €100. De Beste Koop is bijna de helft goedkoper maar zit de Beste uit de Test met een 7,6 op de hielen.

Lauri Ten Grotenhuis
Lauri Ten Grotenhuis

Expert Woning & Huishouden


Het best geteste koffiezetapparaten met thermoskan

Lees alles over de geteste koffiezetapparaten met thermoskan, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang.

Bekijk de testresultaten
 • BesteDetail-KoffiezetApparaten-Isoleer-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 97,99

  Testoordeel 7,7

  4 reviews

 • BesteDetail-KoffiezetApparaten-Isoleer-kleur

  Beste Koop

  Vanaf € 64,99

  Testoordeel 7,6

  5 reviews

Het beste koffiezetapparaat

Wij testten verschillende apparaten van onder andere Philips, Melitta en Siemens. Er zijn behoorlijke prijsverschillen. Toch hoeft een goed koffiezetapparaat maar een paar tientjes te kosten. Vergelijk direct de koffiezetapparaten en bekijk wat het beste koffiezetapparaat is.

Top 3 aandachtspunten uit de test

 1. Prijs: de Beste Koop kost maar een paar tientjes.

 2. Temperatuur: sommige machines zetten maar een lauwe bak.

 3. Ontkalken: deze functie is de sluitpost in de handleiding.

Bekijk de testresultaten en kies het koffiezetapparaat dat het beste bij jou past.

De best geteste koffiezetapparaten

Ons lab deed verschillende technische metingen. Ze testen de temperatuur, de doorloopsnelheid en het energieverbruik. Daarnaast beoordeelde een panel van getrainde proevers de koffie. We gebruikten voor de test DE roodmerk snelfiltermaling. En wat blijkt? Een goed koffiezetapparaat hoeft niet duur te zijn, maar dure koffiezetapparaten presteren vaak wel goed.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden.

Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen! Bekijk de testresultaten en kies het beste koffiezetapparaat.

Bekijk de testresultaten