icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Philips Senseo Switch: Senseo en filterkoffiemachine in 1

Nieuws
|
Philips komt met de Senseo Switch: een koffiezetapparaat dat zowel kan werken met Senseo pads als met een filter. Handig? We bekeken hem kort en binnenkort keert hij terug voor een uitgebreidere test.
Bart Lucassen

Bart Lucassen , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op: 8 september 2016

senseo switch koffiezetapparaat

De Senseo Switch kan 1 of 2 Senseo pads aan, maar kan tegelijk ook functioneren als een filterkoffiezetapparaat voor een ouderwetse pot koffie. Hij wordt geleverd met een filterhouder en een RVS isoleerkan van 1 liter.

Handig?

Als je niet wilt kiezen tussen filterkoffie en Senseo, of als je zweert bij Senseo en alleen af en toe een grote pot koffie wil zetten, dan wel. Anders is het waarschijnlijk toch beter om voor één koffiezettechniek te kiezen. De Senseo Switch doet het prima, maar hij heeft maar liefst 6 losse onderdelen die nooit allemaal in gebruik zijn en dus ergens moeten rondslingeren. Bovendien is hij met een richtprijs van €99 best wel aan de prijs.

Nog geen uitgebreide test

We kochten de Senseo Switch en probeerden hem even uit. Maar erg veel testen konden we er nog niet aan. We nemen de Switch wel mee voor onze test filterkoffiezetapparaten. Eind 2016 verwachten we de resultaten. De Senseo switch is verkrijgbaar in zwart en rood.

Ook interessant:

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.

Uitslag test koffiezetapparaten