icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Aldi-laptop aanbieding: veel voor weinig

Nieuws
|
De Aldi verkoopt vanaf woensdag 9 november een laptop voor €549. Deze Medion Akoya P6812 lijkt een goede deal als we afgaan op zijn specificaties.
Eric Verlooij

Eric Verlooij   Expert laptopsGepubliceerd op:8 november 2011

Je moet maar net naar zo'n groot model op zoek zijn (het beeldscherm heeft een diagonaal van15,6 inch), maar dan heb je wel 'veel voor weinig'. De notebook draait op een krachtige Core i5-processor en is uitgerust met: een ruime hoeveelheid intern geheugen (8 GB), een harde schijf met 750 GB ruimte en een bovengemiddelde videokaart.

Blu-ray

Daarnaast bevat de laptop een Blu-ray speler. Een luxe voorziening die we eigenlijk nooit tegenkomen bij notebooks in deze prijsklasse Voor doorsnee computertaken, zoals tekstverwerken en internetten, draait deze machine zijn hand niet om. Zelfs de wat zwaardere games moet hij aankunnen en ook eenvoudig video bewerken moet ermee kunnen.

Wie met een budget van €549 zo veel mogelijk notebook wil aanschaffen doet er goed aan woensdag voor openingstijd bij het filiaal van de Aldi te gaan staan.

Let wel: de Medion Akoya P6812 is (nog) niet door ons getest; we noemen de laptop puur om zijn specificaties. In het reguliere testprogramma van laptops kijken we wél naar onder andere de prestaties, beeldkwaliteit, accuduur, herrie en degelijkheid.

De aanbieding staat toegelicht op de Aldi-website.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.