icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

All-in-one wordt familiecomputer

Nieuws
|
De 'all-in-one' (bureau-pc en scherm ineen) staat bij veel mensen stof te vangen. De notebook en steeds vaker ook de tablet hebben de meeste computertaken overgenomen. Toch ziet Intel voor de all-in-one een tweede leven als familiecomputer.
Eric Verlooij

Eric Verlooij   Expert laptopsGepubliceerd op:10 januari 2013

intel allinoneOp de CES2013, de grootste computerbeurs ter wereld in Las Vegas, die de Consumentenbond deze week bezocht, toont Intel werkende familiecomputers van Sony en Lenovo.

Het scherm van de nieuwe all-in-one is zo aangepast dat het plat op de eettafel kan liggen en met aanrakingen kan worden bestuurd. Hierdoor kan het gezin elektronische (bord)spellen als Monopoly spelen. Als de kinderen naar bed zijn kan er op gepokerd worden. Uiteraard mogen tegenstanders de kaarten niet zien. Daarom worden de kaarten getoond op tablet of telefoon, uit het zicht van de tegenspelers.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.