icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

All-in-one wordt familiecomputer

Nieuws
|
De 'all-in-one' (bureau-pc en scherm ineen) staat bij veel mensen stof te vangen. De notebook en steeds vaker ook de tablet hebben de meeste computertaken overgenomen. Toch ziet Intel voor de all-in-one een tweede leven als familiecomputer.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 10 januari 2013

intel allinoneOp de CES2013, de grootste computerbeurs ter wereld in Las Vegas, die de Consumentenbond deze week bezocht, toont Intel werkende familiecomputers van Sony en Lenovo.

Het scherm van de nieuwe all-in-one is zo aangepast dat het plat op de eettafel kan liggen en met aanrakingen kan worden bestuurd. Hierdoor kan het gezin elektronische (bord)spellen als Monopoly spelen. Als de kinderen naar bed zijn kan er op gepokerd worden. Uiteraard mogen tegenstanders de kaarten niet zien. Daarom worden de kaarten getoond op tablet of telefoon, uit het zicht van de tegenspelers.

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.