icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Back-up vaak vergeten

Nieuws
|
Zo’n 45 procent van de Nederlanders maakt geen of bijna geen back-ups van de gegevens op zijn pc. Dit melden onderzoekers die werken in opdracht van softwareproducent SPAMfighter.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 1 augustus 2011

Zij ondervroegen ruim 7000 Nederlandse computergebruikers. De bevinding ligt redelijk in lijn met een onderzoek van de Consumentenbond in 2010: dit wees uit dat 38% van de internetgebruikers niet of onregelmatig back-ups maakt. Volgens SPAMfighter vergeten veel pc-gebruikers het klusje simpelweg, ze hebben er te weinig tijd voor, of ze vinden een back-up niet belangrijk. Het maken van een gegevenskopie is niet ingewikkeld. Op consumentenbond.nl/back-up staan praktische tips.

Bron: SPAMfighter

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.