icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Eerste windows 10 laptop getest

Nieuws
|
De eerste laptops waarop windows 10 is voorgeïnstalleerd liggen in de winkel en wij hebben nu ook de eerste in de test.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 7 september 2015

Mondjesmaat zien we in de Nederlandse computerwinkels notebooks met windows 8 verdwijnen en plaatsmaken voor Windows 10. De Acer Aspire E5-772-30R1 is de eerste notebook met Windows 10 die wij getest hebben. De resultaten vind je in de laptopvergelijker.

Voorlopig staat op het gros van de notebooks in de winkel nog Windows 8. Zelfs een enkele notebook met Windows 7 is nog te vinden. Zo hebben we recent nog de Toshiba Satellite Pro C70-B-35U met Windows 7 getest.

Er is overigens geen reden om te wachten met het kopen van je notebook tot hij met Windows 10 geleverd wordt. De upgrade naar Windows 10 is gratis en is ook voor de beginnende gebruiker goed te doen. Let hierbij wel op de privacyinstellingen want die zijn standaard ruimer dan wij aanbevelen.

Bekijk ook: de laptopvergelijker

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.