icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

CES 2011: Samsungs nieuwe 'Galaxy's'

Nieuws
|
Op de CES 2011 computerbeurs toont Samsung een Galaxy Tab zonder 3G. Standaard heeft de Galaxy Tab tabletcomputer tot nu toe een modem voor snel mobiel breedband (umts/3G) en dat maakt hem relatief duur ten opzichte van de Apple iPad.
Eric Verlooij

Eric Verlooij , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 6 januari 2011

Daarmee wordt het een directe concurrent voor de 3G-loze variant van de iPad, en waarschijnlijk een stuk goedkoper.

Galaxy Player

Op dezelfde beurs toonde Samsung ook een Galaxy Player. Dit lijkt een Samsung Galaxy S smartphone zonder telefoonmogelijkheid. En daarmee wordt het dus een soort iPod Touch, want hij werkt wel op een mobiel OS waar veel apps (programma's) voor te krijgen zijn (het softwareplatform is Android).
Er wordt dus in beide gevallen iets weggelaten, maar mogelijk is dit toch wel interessant voor consumenten, vooral van uit het oogpunt van de prijs.

Nieuwste artikelen

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.