icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief LED-lampen

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen LED-lampen.


2018

Nieuws | 4 september 2018

Terugroepactie led TL-buis Aldi

Aldi geeft een veiligheidswaarschuwing voor de Lightwell LED TL-buizen 120 cm en 150 cm. Bij gebruik van deze TL-buizen kan de fitting oververhit raken en het omhulsel smelten waardoor er risico is op brandletsel en een elektrische schok.

2017

10 oktober 2017

Welke lamp heb je nodig?

Welke soorten lampen zijn er, en wat zijn de voor- en nadelen per soort? Kun je elke lamp door een ledlamp vervangen?

Nieuws | 3 oktober 2017

Slimme Ikea lampen nu ook in kleur

Ikea breidt haar serie van slimme verlichting uit met een kleurenversie van de Trådfri ledlamp. De serie lijkt hierdoor nog meer op de Philips Hue verlichting.

26 september 2017

Hoe wij ledlampen testen

Bekijk hoe wij de ledlampen vergelijken en tot onze testresultaten komen.

26 september 2017

Slimme verlichting

Slimme verlichting bedien je met een app of afstandsbediening. Slimme verlichting is daarnaast dimbaar, programmeerbaar of reageert op beweging.

Nieuws | 7 augustus 2017

Waarschuwing: MEIPOS LED

De ledlampen E27 – 9 Watt Corn voldoen niet aan de veiligheidsvoorschriften. Er is gevaar voor elektrische schok. De fabrikant roept op om de lamp terug te brengen naar de winkel.

Nieuws | 19 juni 2017

Terugroepactie: staande lamp Søstrene Grene

Winkelketen Søstrene Grene roept de staande lamp model JF015 terug. Er is risico op een elektrische schok omdat de lamp kortsluiting kan veroorzaken.

Eerste indruk | 7 april 2017

Ikea Trådfri

Ikea introduceert in april de Trådfri-serie; een 'smart lighting collectie' waarmee je ledlampen draadloos op afstand kunt bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met een losse dimmer en via een app op je smartphone.

Nieuws | 31 januari 2017

Terugroepactie Philips Hue plafonnières

Philips meldt dat een aantal in Nederland verkochte Philips Hue-lampen, de 'Fair', 'Being' en 'Still' niet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. De lichtkap kan losraken en mogelijk naar beneden vallen.

Eerste indruk | 19 januari 2017

Philips SceneSwitch dimbare ledlamp

Met de SceneSwitch ledlamp kun je het licht dimmen zonder dimmer. En bij het dimmen krijgt deze ledlamp ook een warmere lichtkleur.

2016

Eerste indruk | 20 december 2016

Star Shower Motion

Met de Star Shower Motion projecteer je 6.000 'sterren' met één druk op de knop in huis of op huis. De projectie kun je stil laten staan of laten bewegen.

15 december 2016

Ledlampen kopen: waar let je op?

Is je oude lamp toe aan vervanging? Bekijk dan goed wat voor soort lamp je wilt. Kies je voor een ledlamp of een spaarlamp? Welke fitting en hoeveel lumen heb je nodig? Hoe zit het met halogeenlampen? Wij geven je graag advies.

Eerste indruk | 10 oktober 2016

Philips Hue Motion Sensor

Met de Hue Motion Sensor wil Philips de lichtschakelaar overbodig maken. De sensor werkt samen met de Hue-lampen: kom je een kamer binnen, dan springt het licht aan.

Eerste indruk | 14 juni 2016

Playbulb Smart

Handig: met een app op je telefoon de kleur en lichtsterkte van een led-lamp kiezen. In de praktijk is de Playbulb Smart led-lamp toch niet zo slim.

Nieuws | 20 mei 2016

Terugroepactie Calex gloeilamp buisvorm

Electro Cirkel BV waarschuwt voor de CALEX Heldere Goldline Filamentlamp buismodel T25x300 mm. Bij deze buisvormige gloeilamp is het mogelijk een elektrische schok te krijgen.

5 februari 2016

Archief LED-lampen

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen LED-lampen.

5 februari 2016

Gebruikstips voor ledlampen

Lampen zijn onmisbaar en geven sfeer aan je huis. Maar hoe zit het met dimmen, welke problemen kun je tegenkomen en moet je lampen apart inleveren? Wij geven je een aantal gebruikstips. Voor ledlampen, maar ook voor andere soorten lampen.

Nieuws | 26 januari 2016

Action, Hema en Xenos nemen vaker oude lampen in

Warenhuizen Action, Hema en Xenos voldoen veel vaker dan vorig jaar aan hun wettelijke plicht om oude spaarlampen in te nemen bij aankoop van een nieuwe. Dat blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond.

Nieuws | 12 januari 2016

Terugroepactie plafondlampen IKEA

Mensen die een plafondlamp van IKEA van het merk HYBY, LOCK of RINNA hebben, kunnen die het beste terugbrengen naar de winkel. De glazen kap kan loslaten en naar beneden vallen.

Nieuws | 12 januari 2016

Terugroepactie LED-spot Lidl

Lidl geeft een veiligheidswaarschuwing voor de Livarno Lux LED-spot met bewegingsmelder. Bij gebruik van deze spot is er kans op een elektrische schok.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in