icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De beste ledlamp

Jaarlijks testen wij ledlampen van bekende lampenfabrikanten en huismerken. In september 2017 voegden we de resultaten van onze nieuwste test toe aan de vergelijker. We testten peertjes met grote fitting. We keken naar energiezuinigheid, maar ook naar de kwaliteit van het licht. Welke modellen zijn Beste uit de Test en Beste Koop?


De best geteste ledlamp

Lees alles over de geteste ledlampen, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • Beste uit de Test

  Vanaf € 5,99

  Testoordeel 8,1

  0 reviews

 • Beste Koop

  Richtprijs € 4,50

  Testoordeel 7,6

  0 reviews

Beste ledlamp

Belangrijkste aandachtspunten uit de ledlampentest:

 1. Rendement: welke ledlamp geeft het meeste licht en verbruikt daarbij het minst?
 2. Lichtopbrengst: klopt de gemeten hoeveelheid licht met wat er op de verpakking staat en verschillen exemplaren niet teveel?
 3. Lichtkleur: klopt de lichtkleur met wat op de verpakking staat?
 4. Kleurweergave: hoe goed geeft de lamp kleuren weer?

Bekijk de testresultaten en bespaar direct door de beste ledlamp aan te schaffen.

Beste ledlamp

De beste ledlamp is over de hele linie goed. Er zijn heel goed scorende voordelige ledlampen bij. Welke van de lampen biedt het meeste rendement en welke heeft de beste lichtopbrengst? Over sommige merken zijn consumenten minder tevreden. Vergelijk de ledlampen en kies de beste. Bekijk de testresultaten

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden. Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen.

Bekijk de testresultaten