icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief ledlamp

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Ledlampen.


2019

23 januari 2019

Ledlamp dimmen

Dimbare ledlampen werken vaak niet met een 'ouderwetse' dimmer voor gloeilampen. Hiervoor heb je een nieuwe of speciale dimmer voor ledlampen nodig.

21 januari 2019

Ledlampen

Een ledlamp is erg energiezuinig en geeft direct goed licht. Het is dé combi tussen een gloei- en spaarlamp. Wij helpen je de juiste lamp te kiezen.

21 januari 2019

Archief ledlamp

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Ledlampen.

2017

10 oktober 2017

Welke lamp heb je nodig?

Welke soorten lampen zijn er, en wat zijn de voor- en nadelen per soort? Kun je elke lamp door een ledlamp vervangen?

26 september 2017

Slimme verlichting

Slimme verlichting bedien je met een app of afstandsbediening. Slimme verlichting is daarnaast dimbaar, programmeerbaar of reageert op beweging.

Eerste indruk | 7 april 2017

Ikea Trådfri

Ikea introduceert in april de Trådfri-serie; een 'smart lighting collectie' waarmee je ledlampen draadloos op afstand kunt bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met een losse dimmer en via een app op je smartphone.

Eerste indruk | 19 januari 2017

Philips SceneSwitch dimbare ledlamp

Met de SceneSwitch ledlamp kun je het licht dimmen zonder dimmer. En bij het dimmen krijgt deze ledlamp ook een warmere lichtkleur.

2016

Eerste indruk | 20 december 2016

Star Shower Motion

Met de Star Shower Motion projecteer je 6.000 'sterren' met één druk op de knop in huis of op huis. De projectie kun je stil laten staan of laten bewegen.

Eerste indruk | 10 oktober 2016

Philips Hue Motion Sensor

Met de Hue Motion Sensor wil Philips de lichtschakelaar overbodig maken. De sensor werkt samen met de Hue-lampen: kom je een kamer binnen, dan springt het licht aan.

Eerste indruk | 14 juni 2016

Playbulb Smart

Handig: met een app op je telefoon de kleur en lichtsterkte van een led-lamp kiezen. In de praktijk is de Playbulb Smart led-lamp toch niet zo slim.

2013

15 juli 2013

Hoeveel lumen heb ik nodig?

Op de lampverpakking staat hoeveel lumen het licht van de lamp is. Dit is een maat voor de hoeveelheid licht. Maar hoe zit dat precies?

Eerste indruk | 12 juli 2013

Plug and Safe

De Plug and Safe is een systeem dat je lamp of radio moet aanzetten op het moment dat een indringer probeert binnen te komen. Het zou bovendien erg makkelijk te installeren moeten zijn...

Eerste indruk | 6 juni 2013

Nuon Smart Lighting

Met Nuon Smart Lighting kun je op afstand je lamp aan- of uitzetten of dimmen, ook als je geen Nuon-klant bent. Het bedienen van je lampen kan ook vanaf een andere locatie en je kunt Nuon Smart Lighting programmeren om automatisch in- en uit te schakelen. Maar de prijs is wel hoog voor deze beperkte opties.

2012

Eerste indruk | 19 november 2012

Philips hue: eerste indruk

De kleur en intensiteit van elke lamp in huis apart instellen met een app? Het kan met Philips hue. Het systeem is niet goedkoop maar werkt wel feilloos.


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in