icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Meer nieuws

Meer nieuws

Meer nieuws

2 matrassen zijn de nieuwe Beste uit de Test

Nieuws|In de matrassentest van juni 2016 krijgen 2 nieuwe matrassen het predicaat Beste uit de Test. De oude Beste uit de Test, de Auping Vivo, wordt vervangen door een nieuwe versie en is niet of nauwelijks meer te koop.

Noelle van der Weel

Noelle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Bijgewerkt op:19 juli 2016

nieuws-update-matrassentest

De oude Beste uit de Test, de Auping Vivo was sinds mei 2013 onafgebroken de Beste uit de Test. Maar deze versie is sinds de zomer van 2016 nauwelijks of niet meer te koop, en is daarom geen Beste uit de Test meer.

De Vivo is niet de enige matras die Auping in een nieuwe versie uitbrengt. Auping heeft zijn volledige matrassenlijn vernieuwd. Half juli 2016 publiceerden we de testresultaten van de nieuwe Auping Vivo, Auping Cresto, Auping Maestro, Auping Inizio en Auping Adagio. Lees ook het nieuwsbericht hierover. 

Beste uit de Test

De nieuwe Beste uit de Test zijn eveneens 2 gouwe ouwen in een nieuw jasje: de Pullman Silverline Premier en Pullman Silverline Excellence. Ondanks dat ze de Beste uit de Test zijn, zijn er nog wel wat kleine, maar voor sommige mensen belangrijke, minpuntjes aan deze matrassen. Log in of maak gratis kennis om de testresultaten te bekijken

Nieuwe Tempur-matrassen

We testten ook de splinternieuwe Tempur Hybrid: een hybride matras van Tempur, met een vulling van geheugenschuim én minipocketveren. We hadden hoge verwachtingen van deze ogenschijnlijk ideale combinatie van de ondersteuning van pocketveren en het comfort van geheugenschuim, maar de Hybrid viel op verschillende punten toch tegen. We moesten zelfs een aantal dikke onvoldoendes toekennen. Ook de Tempur Original Breeze, juist weer helemaal in de traditionele lijn van Tempur, schiet op punten tekort. Jammer, zeker gezien het forse prijskaartje van deze Tempur-matrassen. Mocht je er een willen kopen, vergeet dan vooral niet om korting te vragen.  

Ook interessant: