icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Je thuis toekomstbestendig maken?|

Bestel het boek Prettig blijven wonen.

Prettig blijven wonen 45x45

Kies het beste matras

Wij testen allerlei soorten matrassen. Opvallend is dat een goed matras ook een mooie prijs kan hebben. Onze Beste Koop kost zelfs maar €150!

Bekijk de testresultaten

Hoe wij matrassen testen

Behalve naar de prijs, kijken we bij het testen van matrassen naar de lichaamsondersteuning, hardheid, ventilatie en levensduur. Dat maakt het makkelijker voor jou om matrassen te vergelijken.

Via onze vergelijker komt naar voren of de fabrikant zijn beloftes waarmaakt. Belangrijk om te weten wanneer je een nieuw matras gaat kopen.

Matrassen-hack

Duurder niet altijd beter

De beste prijs
Uit onze test blijkt dat de prijs-kwaliteitverhouding soms behoorlijk zoek is. Diverse matrassen van ongeveer €200 halen een hogere score dan een matras van €1700. Dure matrassen zijn dus lang niet altijd beter dan goedkopere matrassen. Goed vooronderzoek loont!

Jarenlang plezier
Aan de hand van onze testresultaten kun je bekijken welk matras aan jouw eisen voldoet. Dat helpt je bij het maken van een keuze. Natuurlijk wil je een matras die helemaal bij je past. Daar heb je jarenlang plezier van! Benieuwd naar de test? Maak nu gratis kennis en krijg direct toegang tot de testresultaten. 

Bekijk de testresultaten

Matrassen-onder