! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nieuwe Auping-matrassen getest

Nieuws|De nieuwe Auping-matrassen overtuigen minder dan de oude versies: geen enkele van de vernieuwde Auping's is Beste uit de Test, en ze zijn te prijzig om Beste Koop te kunnen worden.

Noëlle van der Weel

Noëlle van der Weel , Expert Woning & Huishouden Gepubliceerd op:19 juli 2016

auping-matras-label

De nieuwe Auping-matrassen hebben de naam van hun voorgangers behouden. Helaas voor Auping komt de nieuwe versie van de Auping Vivo niet zo goed uit onze test als zijn gelijknamige voorganger, die van mei 2013 tot afgelopen voorjaar Beste uit de Test was. Lees welke matrassen sinds juni 2016 als Beste uit de Test komen.  

Auping verving zijn matrassen in de loop van 2016. Lees meer in het nieuwsbericht hierover. 

Vers getest

In juli 2016 testten wij de:

Prijzen

De prijzen van deze matrassen lopen uiteen van €500 voor de Inizio tot €1600 voor de Vivo. Maar de testresultaten verschillen veel minder van elkaar dan deze prijzen. Log in en lees de verbazende constateringen van ons testlab over de nieuwe Auping-matrassen. 

Testresultaten

Bekijk ook de testresultaten van de Norma Aura Combispring I en de Aura Combispring IV met hun bijzondere binnenkant, en die van de Leen Bakker PV-matras.

Vergelijk

Vergelijk de onafhankelijke testresultaten van bijna 60 goed verkrijgbare 1-persoonsmatrassen en zie direct welke de Beste Koop is. 

Ook interessant: